Suomi-sarjan toimitus:xxxxx

.

UIFK raportoi Jyväskylästä

ma 16. tammikuuta 2012 19.34.00

Lainaus: www.uifk.fi

"UIFK edelleen voittamaton bandy-kentillä

Jyväskylä 14.1.2012
Reissu Jykylään ja vastassa hesalaiset HIFK ja Vesta.

 

UIFK – HIFK 1 – 0 (0 – 0)
Mestarisuosikeista haastajiin hiipunut HIFK oli juuri niin vaikea vastustaja kuin osattiin veikata. Matsi aaltoili tasaisesti päästä päähän, UIFK:n kuitenkin hallitessa baanaa. HIFK:n hyökkäykset tyrehtyivät puolikenttään tai vähän sen yli. Maalit oli tiukilla ja tyytyminen oli futislukemiin, kun PaasoPeke onnistui vasta lisäajalla lyömään pillerin reppuun kulmurista ja vapauttamaan mustapaidat ahdingosta ja punapaidat kärsimyksistä.

 

Onnistujat: Huoviala, PaasoPek, Parpala M.

 

Vesta – UIFK 0 – 4 (0 – 2)
Kulosaarelaiset löivät hanttiin hanakasti ja pistivät UIFK:n tiukille erinomaisesti torjuneen maalivahdin johdolla. Huovialan torjuntaprosentti oli pyöreä nolla, koska yhtään laukausta eivät vestalaiset UIFK-maalia kohti saaneet. Topparina teurastaja-jakliini oli murhaava, ei mitn jakoja tulla ohi, kenelläkään.Rasila yllätti kaikki ja teki niin timorasilamaisen maalin, että jopa Rasila itse oli ihmeissään sen timorasilamaisuudesta. Parkkiin maalin eteen ja pallo rinkkaan, hiphei. SK oli kunkku.

 

Onnistujat: Saku, PaasoPek, Jakliini

 

Turnausyhteenveto: Puolustus oli tappavan tehokasta ja pelinrakentelu toimi. Jykylässä kärsittiin tehojen puutteesta. Varsinkin Vestaa vastaan taululla olisi voinut komeilla huomattavasti enemmänkin maaleja, mutta pääasia että voitot saatiin. Mestaruuden uusiminen on täysin omissa käsissä, kun HIFK kompastui UIFK:n lisäksi myös Lennexiin ja Vastus tasasi pisteet HIFK:n kanssa sekä hävisi otteita parantaneelle JPS:lle.

 

AH"

 

Share |

Kommentointi

Otsikko:
Nimimerkki:
Kommentti: