.

Vesta

VESTA SUOMISARJASSA

Liekö sattumaa vai ovelan rekrytoinnin tulosta, että juuri Vestasta ovat lähtöisin Laitisen, Larssonin ja Laineen kaltaiset veljestroikat. Pelasivatpa Vestan joukkueessa Suomisarjaa Andy, Benny ja Kasi - veljestroikka kolmannessa sukupolvessa. Veljekset Nalle Berner (poikien isoisä), Harry ja Aarne häärivät joskus 50- luvulla Vestan joukkueessa Kulosaaren sittemmin metroväylän halkaisemalla jääpalloareenalla. Poikien isä Hannes, sedät Klaus ja Joakim pääsivät jo Mustikkamaalle näyttämään osaamistaan. Ei ole sattumaa eikä harkittua kyseinen perintö, vaan se johtuu Vestan yhteisöllisyydestä, joka kiteytyy mottoon, ”Stadin iloisin jengi”.

 

Vestan sponsorina jatkaa onneksemme Berner oy, vaikkakin Benny lähti Ruotsiin ja Kasi HIFK:hon. Toki perheeseen kuuluvat voisivat perustaa oman joukkueen, millä pärjäisi Suomisarjassa. Sedät Martin ja Joakim lienevät vielä erinomaisessa pelikunnossa. Veljenpojat Benjamin, Kasimir, Andy, Robert, Stefan ja Dennis kuuluvat ikäluokkiensa eliittiin. Jos vielä Hohen pojat Nicholas ja Rikhard tekisivät ”come backin”, niin joukkue nimeltä Berner Team olisi valmiina.

 

Viime kaudella pelaaminen Suomisarjassa näytti toimivan erinomaisena kehityspaikkana junioreillemme. Vestan joukkue oli nimittäin sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Ikämiespainotteisessa joukkueessamme pelasivat neljä vuonna 94 syntynyttä ja kaksi 93 syntynyttä B-junioria. Vaikka menestymisemme Suomisarjassa oli ennakoitua vaatimattomampaa, niin tavoitteemme junioripuolella tuli kuitenkin saavutettua. Vestan B - ja A-juniorit voittivat ikäluokkiensa Suomenmestaruudet.

 

Harmiksemme ensi kaudella junnupelit ja Suomisarjan turnaukset menevät päällekkäin. Näin ollen Vestakin joutuu tyytymään kokeneeseen kalustoon. Uusia pelaajia Vestassa ovat paluumuuttajat Arttu Fedorov ja Simo Aulavuo, sekä Mikael Blomqvist Akilleksesta. Jos Henry Hakala pelaa Jipsin joukkueessa, niin laitamme ainakin JPS:ää vastaan kentälle Jari Färdigin.

 

Vestan joukkue

 

Maalivahdit

Simo Aulavuo

Mikael Schnitt

Puolustajat

Markus Larsson

Mika Huttunen

Aku Korhonen

Joonas Laine

Petri Sinnemäki

Andreas Berner

Joakim Berner

Keskikenttä

Jari Johansson

Vadim Crishpoun

Arthur Fedorov

Juri Suves

Ville Kuusisto

Kasimir Johansson

Jari Johansson

Jouko Kivivuori

Petteri Kamppinen

Niklas Vahlroos

Timo Pasanen

Hyökkääjät

Toni Ristolainen

Mikko Laine

Tomi Larsson

Mikael Blomqvist

Sami Ristolainen

Kristoffer Potrykhus

Visa Pohjola 

 

Yhteyshenkilö:

petri.sinnemaki@welho.com

puh. 050 587 9876